golf4

Er zijn 5 golfbanen dichtbij in de buurt van Marloth Park, Zuid-Afrika:

De 5  dichtstbijzijnde golfbanen elk met een geweldig restaurant en adembenemende uitzichten

kambakukomatipoortgolfkambaku komatipoort golf Ideaal in de buurt van het Kruger National Park ligt genestelt een uniek juweelje van een golfterrein dat ieder en elk niveau van Golfer zal uitdagen. Met de adembenemende Lebombo Mountains op de achtergrond kunt u zich terugtrekken in de Bushveld en laat uw dromen op de vlucht gaan en genieten van een stukje van de hemel op aarde     LeopardCreekGolfCourseLeopard Creek Country Club Leopard Creek is gegroeid uit de visie van een bankier en vaardigheden en expertise van een van ‘s werelds grootste golfers. Het is gebaseerd op de waarden van vriendschap, een gemeenschappelijke liefde voor het spel van golf en een gedeelde eerbied voor de natuur. Het is een tekening van de complexe rijkdom van de natuur, Leopard Creek is een onopvallend deel uit van die omgeving – het mengen, en aanvulling op en versterking van. Een geschenk aan de natuur  malelanegolfMALELANE GOLF CLUB Malelane Golf club is gelegen in het pittoreske Onderberg deze prachtige 9 holes baan, dat vormt een echte uitdaging voor elke golfer. De course is een eenvoudige club swing van het Kruger National Park, en is omgeven door een aantal inheemse bomen. Een waterstroom baant zich een weg door de course en er is een grote verscheidenheid aan vogels. Vervet apen zijn regelmatig aanwezig, en altijd bezig te foerageren op de vruchten en bloemen. De Malelane Golf Club met zijn mooie clubhuis met uitzicht op de Crocodile rivier (de zuidelijke grens van het Kruger Park)  skukuzagolfSkukuza Golf Course De Skukuza Golf Course is een schitterende 9-holes (18-tee) course en ligt in het wereldberoemde Kruger National Park aan de rand van Skukuza Restcamp. Het rijke Wildleven en de omgeving van de golfbaan is de thuisbasis van de Big Five, een enorme verscheidenheid aan vogels en talloze dieren, die allemaal samenspannen om de bezoeker te voorzien van een harmonieuze close-to-natuur golfervaring. De course is een par 72, en is 5950m (6450 meter) voor mannen en 5059m (5480 yardsvn s) voor vrouwen. Omdat de course niet omheind is, zijn ongenode toeschouwers een normaal verschijnsel, nijlpaarden, impala’s, wrattenzwijnen en bavianen om maar om maar een paar te noemen. De course biedt het plezier van de uitdaging en avontuur. nelspruitgolfNelspruit Golf Club – A unique ‘bush golf’ experience De Nelspruit Golf Club is gelegen in de hoofdstad van Mpumalanga, Nelspruit. De Perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin. Met het Kruger National Park, en de Panorama Route en verschillende safari mogelijkheden om iedereen tevreden te houden ..          golf-5all course’s in Mpumalanga Alle golf banen van Mpumalanga

 

 

 

 

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=EyhVRpZRwhU” rel=”no”]
Helicopter flight Extreme 19th hole Legend GC (Limpopo Loop) South Africa februari 2010

The uniqueness of Legend Golf and Safari Resort is reflected in the spectacular Extreme 19th hole which is the longest and most dramatic Par 3 in the world.

Set high up on the impressive Hanglip Mountain and accessible only by helicopter, this par 3 hole is played from a vertical height of 430 metres. After a short, breathtaking helicopter flight, golfers have the opportunity of teeing off from one of three tee boxes, high up on the escarpment. With advanced technology in the form of four separate cameras and the latest tracking equipment, the golfer can follow and capture the tee shot and the flight of the ball.

The fairway is seeded with Cynodon grass and contoured to funnel the ball to the green below.
In celebration of the African Renaissance, the green has been shaped like the map of Africa and is protected by a large waste bunker.

Golfers can choose to play this challenging hole in addition to their round of 18 holes, or as an experience on its own. Conceived by Graham Cooke of the UK, embraced by CEO, Peet Cilliers, and designed by David Riddle, the Extreme 19 is truly unique – an unforgettable golfing experience!